Referenties

Mond op mond reclame is bij uitstek de beste manier om je product of dienst te promoten. Ik laat graag mijn relaties aan het woord die met mij samen gewerkt hebben. Dit is wat ze over mij zeggen:

Richard Mol, Directielid/owner at Focum Groep;
“Arthur is een zeer aimabel persoon die in staat is om zakelijkheid, professionaliteit en resultaten te verhogen zonder afbreuk te doen aan de omgeving van zijn opdrachtgevers. Door zijn jarenlange ervaring als directeur en ondernemer weet hij als geen ander wat de brede belangen in een organisatie kunnen zijn en handelt altijd binnen die belangen. Op het gebied van marketing en datakwaliteit absoluut een van de meest vooraanstaande mensen in de Nederlandse markt.”


Lode Broekman, Ervaren Marketing Adviseur | SMP | Broekman Marketing Advies;
“Ik heb met Arthur prima samengewerkt bij DirectMember. Hij is een ervaren salesprofessional die ook oog heeft voor organisatorische verbeteringen. Hij zegt waar het op staat, is betrouwbaar, leergierig en bovendien een prima collega in de omgang.”


Patrick Flerackers, Ad interim manager & Specialist in e-commerce, CRM, branding & strategy;
“Enkele jaren heb ik Arthur mogen meemaken als mijn manager. Het waren mooie jaren waarin ik veel van Arthur geleerd heb op gebied van commerciële doelen. Arthur bruist van de ideeën, weet als manager een team goed op te bouwen en zet zijn ideeën om in daden en commercieel succes. Als mens erg prettig in de omgang en altijd bereid om te luisteren en zaken te verbeteren.”


Ronald de Kort, Interim Manager (CIO / CTO) & Program Manager;
“I have met Arthur to be an enthusiastic, creative, open and honest Manager. Expert in sales and marketing opportunities. I have worked with Arthur with great pleasure in good and less good times. With his vision and creative ideas every problem could be turned in possibilities and creative actions. Ready to listen to others and using input and experience creating new ideas or different business angles. I still value the creative sessions and open conversations we have had.”


Marcel Peek, Sales Consultant at Plusport;
“Arthur is een zeer gedreven people manager. Hij is erg creatief in het bedenken en ontwikkelen van commerciële concepten die rendabel zijn voor de organisatie en vooral een toegevoegde waarde hebben voor de uiteindelijke klant. Met zijn positieve, duidelijke en eerlijke benadering weet hij als geen ander mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Ik heb daarom ook altijd met veel plezier voor en met hem gewerkt.”


Joost Westerink, Owner at Quality Dots B.V.:
“Arthur is een gedreven man met focus op zijn doelstellingen. Daarbij verliest hij zijn omgeving niet uit het oog en weet die omgeving ook te motiveren. Mede daardoor en omdat Arthur een prettige kerel is om in teamverband mee samen te werken komt hij ook binnen korte tijd tot resultaat. Dat zal in de reisbranche niet anders zijn dan voorheen in de direct marketing.”